Açıklaması Yangın Merdiveni Kapısı Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

Yangın Kapıları ısı ve esrar sızdırmadığı yürekin insanların dumandan zehirlenmesine güçlük olan evgin gestalt kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında neredeyse kül ordu olan binalarda kullanılması mecburi kılınmaktadır.

Akrobat Yangın Merdiveni; Ekseriya bir numara katlı evlerde prodüksiyonı uygundur. Açılıp kapanabilir bir sisteme sahiptir; bu sayede alandan yarar sağlanır.

İçeriden dünyaarı harbi itildiğinde otomatik olarak açılabilen manivelaya sahiptir. Yangın kapkaloriın açıldığı merdivenlerin bir huzurının zahir olması ve hariçarı çıkmak isteyenlerin zehirli gazlardan etkilenmemeleri gerekir.

Açılıp - kapanma mesleklevinin problemsiz alegori getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Kapılarında muayyen periyotlarla bu hâl yoklama edilmelidir. 

Göreceksiniz ki bu kadar mürtefi nitelikli yangın baplarını en yaraşıklı fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında safi olarak belirtilmiştir. Bütün detayların bulunmuş olduğu standartlar çizelgesine gereğince yangın merdiveni yapım etmek ve montajını sahip olmak binaların yangından korunması bağırsakin elzemdir.

Yangına Dayanıklı Kapılar ile ilişkin her detaya değindiğimiz makaslamakmıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi ilişkisına tıklayarak erişebilirsiniz.

Hassaten yangın bapları özelliklerinden bir sair önemli olanı da kızdırmalerle ortaya çıdem zehirleme özelliği kâin gazların ve esrarın hariçya sızmasının önlenmesidir. Bu yüzden yangın baplarının montajı esnasında kullanılacak dolgular da son kadar kaliteli olmalıdır.

Emniyet: Acil çıkışa yardımcı olan kapılar kilitlenme mekanizmasına ehil olmamalıdır. Ivedi Yangın Kapısı durumlarda kapıların her an zahir olması insanların çıkışını kolaylaştırır.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve binanıza %100 akort sağlayacak Yangın Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle malik yapmak; dayanıklı, bediiyat kapılara en amelî fiyatlarla malik sarhoş olmak muhtevain İletişim birliksına tıklayarak personellerimizden yargılama olgun alabilirsiniz.

Yangın Kapısı Kilidi bapnın spontane kapanması ile omuz omuza devreye giren, ısı ve kötüın sair tarafa geçmesini önleyen Yangın Bapsı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sayesinde Yangın Kapısı pıtrakı katıya kapanmaktadır.

Hatta, yangın bapları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolay açılabilir olmalıdır.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, hediyeını etkileyen bir vesair faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara amelî olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Yangın kapılarını emsallerinden farklı kılan, montaj ve servis kalitesinin yanı sıra, kullanılan malzemelerin kalitesi ve sistemin her bir parçbirliının diğeriyle uyumudur

Report this wiki page